Sekcija plesnih šol Slovenije

Novice


Arhiv: Seminar DDV novosti v letu 2011

Pomanjkljivo razumevanje davčnih predpisov lahko podjetje veliko stane. Tudi leto 2011 prinaša spremembe na področju DDV, zato je spremembam, ki nas čakajo, potrebno nameniti pozornost, se z njimi dobro seznaniti in jih kasneje na zakonit način in koristno uporabljati pri obračunavanju svojih davčnih obveznosti. Vse informacije, ki jih za to potrebujete, boste dobili na seminarju, ki ga organiziramo v ta namen.

Seminar bo potekal po programu:

 • Kako deluje sistem DDV v letu 2011
 • Bistvene novosti v letu 2011
 • Več o pravilnem obračunavanju DDV
 • Na kaj je treba paziti pri izstavljanju računov
 • Obrnjena davčna obveznost na praktičnih primerih
 • Kdaj postanemo kot kupci soodgovorni za plačilo dobaviteljevega DDV
 • Kako preveriti našega dobavitelja in se izogniti plačilu njegovega davčnega bremena
 • Odgovori na vprašanja udeležencev

 

Datum, kraj in trajanje seminarja

Predavateljica: Božena Macarol je davčna svetovalka, z dolgoletnimi izkušnjami na raznih področjih davčnega svetovanja ter računovodstva. Je tudi zaprisežena sodna izvedenka za področje davkov. Je predavateljica, avtorica in soavtorica številnih strokovnih člankov ter priročnikov s področja DDV, obdavčitve nepremičnin, vodenja poslovnih knjig, obdavčitve osebnih prejemkov in vozil, organizacije in vodenja računovodstva ter drugih.

Četrtek, 13. januar 2011 od 11.00 do 15.00

Dvorana: G (medetaža), GZS, Dimičeva 13, Ljubljana

 

Kotizacija:

 • Za člane GZS-PTZ s poravnanimi obveznostmi do GZS-PTZ, ki uveljavljajo novoletni darilni bon je cena seminarja 12 EUR (DDV je vključen).
 • Za člane GZS-PTZ, ki ne uveljavljajo novoletnega darilnega bona je cena seminarja 96 EUR (DDV je vključen).
 • Za ostale udeležence pa je cena seminarja 120 EUR (DDV je vključen).

V ceno je vključen napitek med odmorom.

Prijava : Prijave za udeležbo na seminarju zbiramo do 7. januarja 2011. Kotizacijo je treba poravnati najmanj 3 dni pred izvedbo seminarja na poslovni račun GZS pri NLB št. 02924 – 0017841495, sklic 2090-413. Prijavnico in potrdilo o plačani kotizaciji pošljite na faks št.: 01/58-98-317 ali 01/23- 02-258.

Seminar bo izveden ob prijavi najmanj 15 udeležencev. Odpoved udeležbe je možna največ tri delovne dni pred izvedbo. Prijavljeni udeleženci, ki udeležbo prekličejo po tem roku ali se posveta ne udeležijo oz. ne pošljejo drugega udeleženca, do povrnitve kotizacije niso upravičeni oz. morajo poravnati celotno kotizacijo. V primeru odpovedi seminarja s strani organizatorja, zneske vplačane kotizacije vrnemo.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.

Dodatne informacije in prijave

GZS – Podjetniško trgovska zbornica, tel. 01/58-98-335, e-naslov: ptz@gzs.si.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija